Over ons

  1. Home
  2. |
  3. Over ons


Service Verzekerd is een landelijk werkend financieel dienstverlener en al jarenlang gespecialiseerd in verzekeringen.

Verzekeringen
Wij zijn hét adres voor uw financiële zaken. Verzekeren is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid gekeken wat voor u de best passende oplossing is. Of het nu om een verzekering voor een auto of verbouwing gaat.

100% Onafhankelijk
Service Verzekerd bemiddelt tussen een geselecteerd aanbod van geldverstrekkers en werkt samen met gerenommeerde verzekeraars. Omdat Service Verzekerd een 100% onafhankelijke intermediair is kunnen wij voor u de beste en goedkoopste aanbiedingen realiseren voor uw verzekeringen. Wij bieden u een uniek concept schadeverzekeringen aan. Verzekeren bij Service Verzekerd altijd goedkoper. En met persoonlijk contact én uitgebreide service.

Wat doen wij voor u?

*  Onafhankelijk advies
*  Persoonlijke aandacht
*  Uitgebreide service
*  Deskundig
*  Uitstekende voorwaarden
*  U betaalt minder

Uitgebreide service
Wij regelen uw overstap of oversluiten van A tot Z. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw huidige verzekeringen wel op tijd zijn opgezegd. En heeft u een keer schade dan regelen wij ook alles.

Besparen
Na het afsluiten checken wij jaarlijks uw verzekeringspakket op rente, premie en voorwaarden. Zo bent u er altijd zeker van dat u altijd de laagste premie of rente betaalt tegen de beste voorwaarden. Dit noemen wij onze krediet- en verzekeringscheck.

 

> Ga naar het contactformulier